31.10.2011

Keep Shelly In Athens - DIY

Kreikkalaista synkistelychillwavea nimeltä Keep Shelly In Athens ei riemusta kiljahdellen ota kuunteluun. Muistan hämärästi viime syys-talven sivuutuksen, jolloin KSIA ei saanut reilua kohtelua: nopeahko kelauskuuntelu ja unohdus. Nimi on putoillut syliin toistuvasti kevät-talven ja kesän aikana, mutta enää en sivuuta. Keep Shelly In Athens julkaisee 5. marraskuuta Our Own Dream EP:n, joka on jo ennakkoloppuunmyyty.


EP:n julkaisijana toimii Forest Family Records (eli GvsB:n levylafka). Kappeleita eepeeltä on kuultu jo useampia: nimikkokappale kuultiin jo alkukesästä, Lazy Noon 1,5 viikkoa sitten ja viimeisin sekä tähän mennessä paras DIY perjantaina. En edes tiedä miksi oon nihkeilly tämän duon kanssa - ja vielä niin paljon.


Hypähdetään nyt ronskisti myöhässä liputtamaan kreikkalaisten puolesta, edes tässä asiassa. Keep Shelly In Athens kuulostaa Korallrevenin melankoliaan taipuvalta baleaariselta veljeltä, jossa kuuluu osittain myös witch housen ajankohtaiseksi määritellyt soundit. Witch house + chillwave = witch wave ? (No ei, tällaisella ei saisi edes vitsailla). Taisin juuri karkottaa puolet potentiaalisista kuuntelijoista. Merde. No antakaa silti mahis niin kuin mäkin annoin. DIY:llä KSIA on mun mielestä laajentanut taas ilmaisuaan, mikä on vain hyvä asia. Alla myös Lazy Noon ja Our Own Dream eepeeltä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti