28.10.2011

Veikeyttä: King Charles - Bam Bam

Siltä varalta, että olet unohtanut brittielektrorock -vauhkooja King Charlesin, palautan hänet mieliimme toviksi. Tai jos tämä kaveri on kokonaan mennyt sinulta ohi, teen siinäkin tapauksessa (toivottavasti) palveluksen. Multa oli ainakin mennyt ohi, että maanantaina julkaistava uusi single Bam Bam oli saanut pirteän uuden videon. 


King Charles flirttailee saman yleisön kanssa kuin tänä vuonna levynsä julkaisseet Wolf Gang ja Patrick Wolf, sekä Mika, joka on kiitänyt valtavirtaa jo tovin. KG:n maneereissa on makuuhuone-freddiemercuryn vikaa, enkä sano tätä missään nimessä pahalla. Muidenkin kuin musiikkialan sisäpiiriläisten papereissa KG on jo tovin ollut kasvua tekevä nimi, jonka tuleva listasijoitus on enemmän debyyttialbumin julkaisuaikataulusta kiinni kuin yleisön pehmenemisestä ja rakkaudesta. King Charlesilla on niin kappalemateriaalia kuin sivulauseissa tapahtuvaa pöhinää tarpeeksi hyödyntääkseen tämän nousun ihan menestykseksi asti.



King Charlesin kappaleet taipuilevat sopivan leikkisyyden kyllästäminä pop-kaavassa. Alunperin tämä Island Recordsille julkaiseva artisti teki tuttavuutta fanipohjan kanssa Time of Eternity -kappaleella (ja EP:llä) jo pari vuotta sitten ja viime vuonna tältä tuli veikeä Love Lust -kappale, joka tavoitti jo suurehkon yleisön.



  King Charles - Ivory Road by King Charles (Official)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti