5.10.2011

Worship - House of Glass

2010, listatessa parhaita kappaleita, brittibändi Worship päätyi neljännelle sijalle Collateral -kappaleellaan, jonka bassoraita surisi ja rumpalityö nytkähteli todella koukuttavasti. Thom Yorke ja Radiohead ovat vaikutteiden joukossa varmasti, mutta tämän Readingistä kotoisin olevan bändin soundilliset ansiot ovat niukasta otannasta tarjonnasta huolimatta jopa huikean lupaavat.

                                                    (Kuva: Samuel Christopher)

Midnight Sun ja Collateral olivat Norjan levytyssessioissa viime vuonna äänitettyjä kappaleita, mutta sen jälkeen Worship on pitänyt julkaisurintamalla melkoisen hiljaista eloa. Se on toki kiertänyt ahkerasti ja selkeästi kerännyt faneja kuulijakunnassaan. Ensimmäinen virallinen single-julkaisukin tekee puskaradion mukaan tuloaan. House of Glass -nimisen singlen pitäisi ilmeisesti ilmestyä tässä kuussa. Ja sen voi kuunnella nyt tässä.

  House Of Glass by Worship

House of Glass ei ole ihan yhtä lemppari kuin esikoistuttavuus Collateral, mutta todella mieluinen silti. Noin ylipäätään oon todella vakuuttunut tästä Worship -porukasta. Reippaan vuoden soittolistoille pyörineet kappaleet ovat saaneet vankkumattoman fanin tästä blogista ja sen pitäjästä - enkä epäröi nytkään liputtaa sen puolesta. Kuunnelkaa siis erinomaisen bändin erinomaiset kappaleet! Collateralin huumavuus ei ole hiipunut yhtään, vieläkin ihan lempikappaleita. Lisää tarjontaa täällä.  The Midnight Sun by Worship

3 kommenttia:

  1. Voin sanoa että oon aivan samaa mieltä kaikesta!

    VastaaPoista
  2. Jesjes! Aivan niin, sä taisit jo aiemmin olla Worshipin bandwagonissa mun lisäks :D Hianoo et joku muukin 'tajuu'..:)

    VastaaPoista
  3. http://soundcloud.com/royalblood/worship-house-of-glass-vela-vs

    VastaaPoista