14.11.2011

Michael Kiwanuka - Home Again

Saatatte olla huomanneet, että olen liittynyt kulttiin jo jokin aika sitten. Tämä kultti hakee agressiivista laajentumista - jota käännynnäisjäsenistö mielellään toteuttaa. Kultin kiistaton jumalhahmo on Michael Kiwanuka, jota palvotaan kultaisen vasikan tavoin.


Okei, vertaus meni sitä kökömmäksi mitä pidemmälle päästiin. Pointtina (joka siis jossain siellä on) oli, että Kiwanuka kuuluu siihen melko harvinaiseen joukkoon, jonka tekeleet ovat kuulostaneet alusta asti paitsi kiinnostavilta myös laadukkailta. Tasaisen varmasti, kun kannattajajoukko kasvaa, olen hehkuttanut blogissa herraa joka välissä mutta vetänyt myös lähimmäisiä tähän intopyörteeseen mukaan - isästäni alkaen. Eilen juuri fiilisteltiin viime EP:tä, I'm Getting Readyä, vinyyliltä (löytyy myös Spotifystä).

Michael Kiwanuka julkaisee tammikuussa kolmannen eepeensä, Home Again, joka edeltää maaliskuun 2012 albumijulkaisua. Ensireaktio uuteen EP-julkaisuun oli vähän pettynyt, sillä albumia olen kaivannut jo kovin, mutta pääasia että sekin on tuloillaan - itse kappaleessa ei toki totutusti ole mitään vikaa. Kuuntele Michaelin pettämättömän vangitsevaa folk-soul -tulkintaa uuden eepeen kappaleella, nimeltä Home Again.

  Michael Kiwanuka - Home Again by MichaelKiwanuka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti