23.11.2011

Nousussa: Giovanna - Out In Bold

Uskallan nyt palata Nousussa -sarjan valintoihin ihan parin kappaleen perusteellakin. Brittiartisti Giovanna kun on aiheuttanut aika paljon puhetta - ainakin saarivaltiossa. 21-vuotias lahjakkuus, jonka ensimmäinen singlejulkaisu koittanee piakkoin (löysin ristiriitaista tietoa, siksi puoliarvausennustus).


Eikä häittää että tuo uusi single päätyi viikon valinnaksi myös Zane Lowen radio-ohjelmassa BBC:llä; tahi että velipoika Winston Marshall veistelee multi-instrumentaalina Mumford & Sonsissa; tahi että Giovannan on poiminut talliinsa Mi7, eli samainen levy-yhtiö kuin muutama viikko sitten mainitulla King Charlesilla. Vois sanoo et neiti on piireissä.

Out In Bold, tuo edellä mainittu single, sisältää kiintoistan trip hop -rakenteen, jossa piano kannattelee kuitenkin pääpainoa. Todella, todella kiinnostava kappale ja artisti. Sopivasti pop-elementtejä ja vaihtoehtohenkisyyttä. EP -julkaisu koittaa ensi vuoden alkupuolella. Toivottavasti onnistuu välttämään Lana Del Reyn kohtelun. Lemppareihin tämä.

(Tuo video on toisaalta kyllä vähän turhan Talent/Tanssii tähtien kanssa -henkinen mun makuun.)  Let Go Of Yourself by Giovanna Online

2 kommenttia:

  1. Wäää onpa ihana! Kiitos tästä. Haters gonna hate - se on kaikkien indietyttöjen kohtalo.

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä! Hienoa et joku poimi tän, vaikutti jo siltä, et täkin poiminta vaipuu unholaan kunnes se mahdollisesti räjähtää käsiin..:D Ja näinhän se on, indietyttöjä saa näköjään luvallisesti kiusata :D

    VastaaPoista