20.11.2011

Sunnuntaikappaleet, osa XIII

Tämä sunnuntai onkin vähän erikoisempi kappaleiden puolesta - se miltei sai jonkin selittävän alaotsakkeen. Kappaleet eivät taivu mukaviin popkaavoihin kuin paikoin, mutta sitä vanhaa kunnon haastoa ja mielenkiintoa riittää. Kyseessä ei jostain syystä ole perussunnuntai.

Göteborgilainen Happy Hands Club on poiminta erinomaiselta No Fear of Pop -sivustolta, mutta toisaalta vasta muutamassa muussa paikassa vastaantullut samainen bändi sai kuuntelemaan mikä tällä kertaa tekee ruotsalaisista ylivertaisia. Nofearofpopin tyypit sanoivat tätä Wu Lyfin, Craft Spellsin ja Gardens & Villan sekoitukseksi, joten miksi keksiä parempaa - totuutta kun puhuivat.


                                                               (Kuva täältä)

Pitkästä aikaa on todella mukava uppoutua timanttiseen rework-työhön, josta vastaa jälleen kerran miksauspöydän Midas, Jamie xx. Radioheadin kappale Bloom saa käsittelyn, jonka alta itse ei helpolla poimi alkuperäistä. Aivan törkeän hyvä kappale, joka pitäisi laittaa kyllä täysin Jamie xx:n nimelle, eikä 'vain' reworkin nimellä. Suvereeni mies.Oon ennenkin jo ehtinyt ihailla Hallsin takana häärivän Sam Howard taitoa valaa elektroniseen kappalemuotoon särmää, synkkyyttä ja sulavuutta. Fragile EPn tammikuussa julkaiseva Halls on saanut I Am Not Who You Want kappaleelleen videon, jonka tunnelma on taituroitu hienosti itse kappaleeseen sopivaksi.Savuisen utuisesta lauluäänestään sekä parin vuoden takaisesta EP:stään Self-Taught Lerner tunnetuksi tullut Lissy Trullie päästi ensimmäiset soundit esille tulevalta kokopitkältään. Holly Mirandaakin tuottanut TV On The Radion Dave Sitek on toinen tuottaja levyllä ja alla kuultavana olevalla kappaleella on itse Holly Miranda taustavokaaleissa. Madeleine on erittäin vangitseva kappale. Suosittelen kuuntelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti