2.11.2011

Kisses - Johnny and Mary (Robert Palmer cover)

Joku saattaa muistaa viime vuodelta, jopa mun postauksista, losangelesilaisduo Kissesin. The Heart of the Nightlife -niminen debyyttialbumi ei saanut ehkä samaa huomiota, jonka alkuperäinen ekan kuuntelun innostus herätteli. Toinen albumi on suunnitteilla, tekeillä, kenties jopa valmistumassa, mutta ennen sitä Kisses päätti coveroida Robert Palmeria.



Joku saattaa muistaa myös brittiartisti Robert Palmerin, joka tehtaili hittejä usealla vuosikymmenellä ja joka tunnetaan mm. kappaleistaan Addicted to Love, Simply Irresistible sekä tietysti Johnny and Mary vuodelta 1980. Kisses ei onneksi ole tehnyt disco-versiota kappaleesta vaan on pitänyt melko alakuloisen ja rauhallisen otteen coveria tehdessä. Mulle toimii ainakin todella kivasti. Tsekkaa myös alkuperäinen videoineen.

  Johnny and Mary (Robert Palmer Cover) by Kisses



- - - - - - - - - - - - -

Turkulaisbändi Cassie, joka päätyi taannoin postausäänestykseen, on saanut myös versioijan. Taiwanilaismusiikkiluokka (!) tarttui Tin Cans and Strings -kappaleeseen, josta on livevideo nyt tässä. Bändin jäsenistö jakoi tämän itse facebookissa - olivat huvittuneita mutta myös otettuja. Taiwanilaiskoululaisten tulkinnassa ei ole mitään vikaa, harmi tosin että kyseessä on taas puhelintaltiointi. Musiikki alkaa n. minuutin kohdalla. Alla myös alkuperäinen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti