6.11.2011

Sunnuntaikappaleet, osa XII

Huhhuuh, mikä kattaus taas täksi sunnuntaiksi löytyi. Toistaiseksi viimeiseksi jäävän Bossaliinan brunssin nautittuani jaksan taas vähän sepustellakin mainioista bändeistä ja kappaleista.

Helsinkiläisbändi Kevin tekee paluuta. Ensi vuoden alkupuolella ilmestyvä kolmoslevy sisältää mm. A Lonely Place -kappaleen, jonka groovailevan heleä tunnelma valloittanee kansaa varsin menestykkäästi. Kevinin aiempi tuotanto ei ole ihan niin tuttua kuin sen ylisanojen perusteella pitäisi olla. Korjannen virheeni uuden levyn myötä.

                                                         (Kuva: Risto Vauras)


Toista EP-julkaisua tekevä, tämänkin blogin suosikkeina muutaman kerran esitelty Daughter julkaisi taas kuunneltavaksi uuden kappaleen Wild Youth eepeeltä. Medicine on jälleen lisäsulka herkkään ilmaisuun luottavan Elena Tonran hattuun. Daughteria ei vaan voi rakastaa liikaa. Koko eepeen kuuntelu onnistuu jo bandcampin puolella, täällä.


  Daughter - 'Medicine' (Taken from 'The Wild Youth' EP) by ohDaughter

Ren Harvieu taasen olisi ansainnut kokonaan oman esittely/nousussa -postauksen. Jazzahtavia, menneen ajan balladeja esittävä Harvieu julkaisee debyyttisinglensä Through the Nightin tammikuun 16. päivä. Enpä usko, että menee aikaakaan kun Harvieu kohtaa samanlaista innostusta kuin aikanaan esittelemäni Lana Del Rey ja Michael Kiwanuka saroillaan. 20-vuotias manchesteriläisneito osoittaa erinomaisuutensa jo kahdella kappaleella. Meillä on todennäköisesti iso helmi tässä kätösissä.


  Forever In Blue by Ren Harvieu

  Through The Night by Ren Harvieu

Lopuksi lisää suomalaista. Helsinkiläinen Aves pudotteli viikolla jo kolmatta kappaletta blogosfäärin, vaikka minulla on vielä sulattelemista sen toisenkin kanssa. Ensimmäisenä kuultu Shoreline sai toki postauksen ja pidinkin siitä varsin paljon. You Lucid ei sykähdyttänyt, ollenkaan, ennen kuin nyt kolmannen kappaleen myötä uudelleen kuultuna. Stereotype Helsingillä on lopulta pirun hieno kokoonpano Avesissa. Tässä uusi kappale Sarah Sunk sekä aiemmin kylmäksi jättänyt, nyt suosikoitunut You, Lucid videoineen (joka sekin on todella hieno).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti