26.5.2010

Bands ahoy!

Edelleenkin tunnen jotenkin syyllisyyttä siitä, että tässä blogissa on liian vähän suomalaisia (ja siten myös turkulaisia) bändejä esillä. Ehkä myös liian vähän sellaisia, joilla ei ole levytyssopimusta, mutta vähintäänkin lupaavia demoja. Etenkin Turku-soundit saisi saada jatkoa.

Muutamia suosituksia tännekin asti eksyy ja olen joitakin ottanut itsekin esille. Lisäilin nyt tuohon oikeaan yläkulmaan soundcloudin (johon olen niin kovasti ihastunut) widgetin, eli tuon DROPBOXin, jonka avulla voi lähettää soundcloud-profiilini kappaleita. Kun noita bändejä on välillä niin vaikeaa kaivaa esiin, niin ajattelin, että nyt on ainakin vähän helpompaa lähestyä kappaleella tätäkin blogia.

Eli: jos bändisi ansaitsee mielestäsi tulla kuulluksi tai tiedät aloittelevan bändin josta haluaisit muidenkin tietävän, vaikkakin vain tämän blogin lukijakunnan, lähetä kappale tuon namiskan välityksellä tai suosittele profiiliini soundcloudiin suoraan jotain. Koitan suosituksista poimia sitten niitä maukkaimpia postauksiksi asti. Eihän tuo dropbox tietysti mikään valtava kädenojennus ole, mutta toivoisin edes joitakin ehdotuksia tai kappaleita putoilevan.

Vahvistaakseni demoilevien bändien uskoa, on tässä Lost Fiction, lontoolaiskokoonpano, jolta olen kuullut vain pari demokappaletta, mutta jolta mielelläni kuulisin lisää. Sanokaa nyt, keneltä bändin laulaja kuulosta. Oon muutaman päivän miettinyt enkä saa päähäni. Vaivaa kohtuullisesti. hmh. Joitain kovin joydivisionia tässä silti on.


2 kommenttia:

  1. Oh, loistava idea ja lisä blogiin! Tekisipäs mieli lisäillä itsekin moinen.

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta! Huomasin tollasen vasta vähän aikaa sitten ja mietin et olisko kellään mitään lähettelemistä sinne. Nyt se sit nähdään :)

    VastaaPoista