24.5.2010

Someone Still Loves You Boris Yeltsin

Kasku olisi liian ilmiselvä. Puhutaanpa siis bändistä itsestään. Someone Still Loves You Boris Yeltsin (tästä eteenpäin joko SSLYBY tai Boris helppoilun vuoksi) on indie pop -bändi Missourista. Bändien nimet voivat olla nokkelia, hauskoja tai yksinkertaisesti vain väsyneitä. En oikein osaa päättää mikä niistä rakkauden tunnustus Venäjän ensimmäiselle presidentille olisi. Aluksi se ainakin nauratti.

                           (Kuva: Stereogum)
Mutta kuitenkin. Yritin joskus päästä bändin pidettyyn Broom -levyyn paremmin sisään, mutten syttynyt. Näitä soundeja kun tuntui olevan vähän joka kulman takana jossain vaiheessa. Broomilla oli silti jo muutamia aika maistuvia, kepeitä pikkukivoja kappaleita, kuten Pangea ja Oregon Girl.

Broomin soundeissa viehätti juuri se lo-fi/oma tekeminen ja se, että se kuului hyvin selkeästi levyllä. Silti tuntui, että joku muu tekee vastaavaa jo pikkaisen paremmin. Olisiko 2010 sitten SSLYBYn vuosi? Let It Sway on uuden levyn nimi, joka ilmestyy elokuussa (17.8.). Tässä ensimmäinen maistiainen uudelta levyltä. Sink/Let It Sway.Kyseisellä kappaleella kuulee tutut elementit mutta silti jotain uutta hyvää myös. Tykkään. Uuden levyn tuottajana toimii toisen nimihirviöbändin, Death Cab For Cutien, Chris Walla. Mielenkiintoista.

Kuuntele vielä tämä tosi jees SSLYBY -kappale viime vuodelta, Cardinal Rules.

2 kommenttia:

  1. Hei! Tuli tässä mieleen, että oletko tietoinen sellaisesta sivustosta kuin Daytrotter.com? Sieltä löytyy hienoja sessioita mm. juuri näiltä, Bon Iveriltä, The Tallest Man on Earthiltä (jonka uusin on mahtava) ja vaikka keltä. Niitä voi sitten ilmaisesti ja laillisesti sieltä latailla omaan käyttöön :)
    Mukava blogi, kiva seurailla!

    VastaaPoista
  2. Daytrotter sessions on tuttu, niitä kun putkahtelee silloin tällöin aina. En tosin tota tienny, että niitä voi latailla sieltä ihan omaan käyttöönsä. Aika jeeppistä!
    Harmi vaan, että ne ilmaistiedostot oli näemmä 128k-laatuisia.. Ja hei, kiva jos seurailet kivoissa merkeissä :)

    VastaaPoista