14.5.2010

Suositus lukijalta: The Bear That Wasn't

Aloitetaan tämänkertainen postaus bändillä, josta mainitsi itseasiassa eräs lukija. The Bear That Wasn't on belgialaisen Nils Verresenin musiikkiprojekti. Akustinen, kokeellinen, hieman itseasiassa minimalistista Mewiä muistuttava The Bear That Wasn't julkaisi debyyttialbuminsa tänä vuonna. And So It Is Morning Dew löytyy myös Spotifystä.


Lähimmin The Bear That Wasn't on kenties verrattavissa islantilaiseen Seabeariin. Ensin mainittu tosin ei ole aivan yhtä 'valmista' tekemistä kuin jälkimmäinen. Seabear on kivaa musiikkia myös.


Ikään kuin sivuhuomiona voisi lisätä tän päivän postaukseen, että JOS joku ei huomannut, niin Band of Horsesin Infinite Arms löytyy paitsi bändin kotisivuilta myös soundcloudista. Ja jonkin aikaa myös täältä. Ensireaktiot olivat myönteiset. Parempi kuin viime levy ehdottomasti. Silti hevosporukka ei oikein onnistunut vieläkään saamaan minua innostumaan itsestään. Hmm. Hyvä levy Infinite Arms on, mutta Band of Horses ei onnistu vakuuttamaan itseäni ehkä tarpeeksi noin ylipäätään.


Ja vielä sivuhuomio. The Nationalin Bloodbuzz Ohion video on hulvaton. Jos se on jäänyt huomaamati, sen voit katsella tässä:

3 kommenttia:

 1. Joo täytyy sanoa että hihittelin aika kiitettävästi tuota Nationalin videota katsellessani jo tuossa eilen :D Gotta love.

  Tuli tässä mieleen, kun tämänkin postauksen pääasia oli tuo lukijan suositus, että oletkohan semmoista bändiä kuunnellut kuin The Whitest Boy Alive? Suosittelen, erityisesti Dreams albumi on mahtava! Spotify itseasiassa mulle tätä suositteli Nationalin perusteella (!) vaikka en nyt ehkä sanoisi että suoraan Nationalin tyylistä onkaan. WBA:ssa vaikuttaa muuten sama laulaja kuin Kings of Convenience -nimisessä yhtyeessä, myös tutustumisen arvoinen kokoonpano ;)

  VastaaPoista
 2. Ha, I’m just realizing how lucky I am to have all of them seen (2x The Bear That Wasn’t + last week: Seabear) or willing to see (Band of Horses + 2x The National) in the near future!!

  And I’m glad you like The Bear That Wasn’t! Due it seems we have a very very very equal music taste, I know another five Belgian bands that I’m pretty sure of you’ll like them too :p. I’m thinking of: Isbells, The Bony King of Nowhere, Yuko, Amatorski and Marble Sounds.

  Now I stop recommending... For a while although :p. It’s not my intention to take over your blog or something like that, but I just have the feeling you might like them also very much. I really hope you’ll enjoy them. At least, you’ll know what to do in a boring moment. :) :) :)

  VastaaPoista
 3. Juu, kyllä Erlendin Whitest Boyt on ihan tuttu. En mitenkään hirvittävästi vaan aikanaan syttynyt sille. Pitänee siis palata Spotifyn myötä sen pariin, kun se sitä sullekin suositteli :)

  VastaaPoista