27.5.2010

Tie vie sittenkin Senaatintorille

Eilen varmistui tieto, että Arcade Firen liput tulevat tänään myyntiin. Alunperin tosiaan ajattelin, etten edes yrittäisi saada lippuja: keikkakesä pitää jo nyt huolen, ettei kukkaro pääse pulskistumaan. Toisaalta alunperin piti myös postailla ihan muusta tänään.


Vapaapäivä ja kaikkee. Laitoin silti kiltisti herätyksen, jotta olisin tarvittaessa päivystämässä lippuja. Meitä olikin aika monta jahtaamassa lippuja samalle porukalle ja lopulta olen sittenkin Senaatintorilla 28. kesäkuuta. Työvuoro vähän painaa mieltä, mutta senkin saanee vaihdettua.

Ehdin jo toivoa, että Arcade Firen uusi materiaali olisi samaa laadukasta jatkumoa tuota keikkaakin ajatellen. Sattumalta samana päivänä sitten näihin toiveisiin vastattiin - tai ainakin tarjottiin mahdollisuus täyttää ne toiveet. Aiemminhan kanadalaisbändi tarjosi pikkupätkät kuunneltavaksi uusista kappaleista, mutta jäin odottelemaan ihan koko kappaleiden kuulemista. Tässä niitä nyt sitten olisi. Joka tuutista tulee varmaan infoa tänään näistä kappaleista. Ja niin täälläkin: The Suburbs ja Month of May.

Tänään myös tuli tieto, että tulevan AF-levyn nimi tulee olemaan The Suburbs ja se julkaistaan elokuun alussa! Jehei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti