8.5.2010

MillionYoung // Pearly Gate Music

Musiikkipalvelu Last.fm ei ole toimittanut suosituksia ihan normaaliin laadukkaaseen tahtiinsa. Tänään se kuitenkin hoiti osansa suosittelemalla MillionYoung -nimistä artistia. Vaikka MillionYoungin nimi viittaisi siihen, että kyseessä on joku Chamillionairen kaveri, tekee artisti melkoisen kivaa chillwave -nimikkeen alle helposti sijoitettavaa musiikkia.


Floridalainen MillionYoung kuulostaa vuorotellen jj:ltä, Toro y Moilta ja sattumoisin myös hieman lafkakaveri Memoryhouselta, jota hän on myös remixaillut varsin sujuvasti:


Aiemmin MillionYoung ei ollut oikeastaan yhtään tuttu, vaikka kaikesta kirjoittelun määrästä päätellen pitäisi olla. Tänä vuonna on tullut EP:tä jne. Mien -niminen kappale kuulostaa jopa hieman hitaamman tempon Kavinskyltä, mikä ei voi olla huono asia. Tästä on näköjään tykkäiltävä ihan tosissaan.


Pearly Gate Music on artisti, joka on viime päivinä osunut silmään usein. Toisin kuin MillionYoungilla, Pearly Gate Musicilla ei ole musiikkia oikeastaan ollenkaan kuultavana sivustoilla, joilta sen voisi liittää tähän. Mutta mutta, Spotify tarjoaakin tänä vuonna julkaistun debyyttilevyn kuultavaksemme, joten sinne siis!


Muutaman sanasen voisi Pearly Gate Musicista jakaa kuitenkin. Nimen takaa löytyy nimittäin Zach Tillman, Fleet Foxes -rumpali Josh Tillmanin pikkuveli. Pikkuveljen bändin musiikkilaji on luonnollisesti folk ja sellaisenaan jossain Fleet Foxesin ja J. Tillmanin soolomateriaalin välimaastossa. s/t -albumilta kuulee melko hyvin, että aivan valmista tavaraa se ei ole, mutta ehdottomasti "tulossa" ja tsekkaamisen arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti