5.5.2010

Spirit Spine & His Clancyness

Lueskelin eräänä päivänä The Daily Growl -blogia ja sen pitäjä oli haastatellut Spirit Spine -nimistä artistia. Spirit Spinesta ei ollut mitään käsitystä aiemmin, mutta kuvaillessa artistia mainittiin mm. nimet Panda Bear ja Gold Panda, niin olihan tämä pakko tsekata.


Selvitellessä Spirit Spinen taustoja sain selvillä, että artistinimen takaa löytyy indianalaisopiskelija Joseph Denny. No, sehän ei sinänsä ole merkittävää, vaan se miten kypsää ja mielenkiintoista soundia kaverilta löytyy. Ja kun tässä hänen tuotantoaan kuuntelee, ei vertailu Panda Beariin ainakaan ole turhaa. Tässä voit kuunnella, kiitos Spirit Spinen ja bandcampin, Jungle Bridges -levyä.

<a href="http://spiritspine.bandcamp.com/album/jungle-bridges">Intro by Spirit Spine</a>

Spotifystä löytyvät kappaleet ovat myös erittäin maistuvia. Tykkäilen nyt kyllä todella kovasti.

Kyseisessä haastattelussa oli kuitenkin muutakin ilahduttavaa. Spirit Spine nimittäin mainitsi tykkäilevänsä His Clancynessin Summer Majestic -kappaleesta. Niin bändi kuin kappalekin olivat sellaisia, joista olin kuullut pitkin viimeisiä viikkoja, mutten ollut vaivautunut tutustumaan. Summer Majestic on melkoisen kivaa lo-fi garage surffirockia, suurin piirtein samaa kauraa kuin Surfer Blood ja Best Coast. Kuuntele Summer Majestic tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti