29.5.2010

Uusvanhat: You Can Be a Wesley

Pitää aloittaa taas kirjoitus ihmetellen, miksei kaikille Wesley -mahdollisuuden tarjoava bändi ole suositumpi? Tätä ennen en ole kovinkaan monessa paikassa nähnyt kirjoitettavan You Can Be a Wesleystä.


Viime vuonna debyyttilevynsä julkaissut bostonilaisbändi tekee suoraviivaista, kivaa, kepeää, jopa söpöä, poppia/rokkia. Joitakin moinen kuvaus saattaisi hirvittää.

Niin, ihmettelyn aihehan se on: miten näin kivalla bändillä voi olla vain muutama tuhat kuuntelijaa last.fm:n puolellakin? Ehkä vastaus löytyy siitä, että useimmiten näillä "kivoilla bändeillä" on kilpailijoita kahdeksantoista tusinassa. Silti You Can Be a Wesley kuulostaa hyvin potentiaaliselta tarjoten mielenkiintoisia koukkuja kuuntelijalleen. Creatures on loistava esimerkki tästä.Kappale Make Up Your God siirtyy hieman folkimman puolelle levyn edetessä.Olin jo valittelemassa, etten onnistunut koko levyä saamaan kuunteluuni, kun Spotifykaan ei tuottanut helpotusta. Pieni nuuskiskelu oli näemmä kuitenkin paikallaan, kun tuossa allahan koko albumi pönöttää. Kuuntele siis Heard Like Us tässä. Tosi jees!


<a href="http://download.youcanbeawesley.com/album/heard-like-us">6/8 Tengo by You Can Be a Wesley</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti