24.3.2010

Bloodbuzz Ohio ja muita uutuuksia

Paikallinen The National -uutisoijasi tässä hei. The Nationalin tulevalta levyltä kuultiin nyt jo toinen kappale, tällä kertaa radiosoitossa BBC:llä. Bloodbuzz Ohio -nimistä kappaletta on soitettu viimeisen vajaan vuoden aikana jo keikoilla, mutta nyt siitä kuultiin ensimmäistä kertaa studioversio.

Ensimmäinen levyltä semivirallisessa yhteydessä kuultu kappalehan oli Terrible Love. Lue ja kuuntele täällä.

Tässä live-taltiointi Bloodbuzz Ohiosta...


...ja linkki Stereogummille kuuntelemaan radioversio:
Bloodbuzz Ohio @ Stereogum
Voiko tästä bändistä pitää enää enempää? Kannattaa tsekata videon viimeinen minuutti, jolla Matt Berninger alkaa sekoilla tuttuun tyyliinsä, mikä on ihan älyttömän nättiä jotenkin.

Blitzen Trapperiltä on tullut myös oikein herkkikseltä kuulostava pianovetoinen kappale nimeltä Heaven & Earth:


Ylistämäni Laura Marlingin uutukaislevyltä on lohkaistu nyt kolmas kappale ja sille ihan videokin. Tässä Rambling Manin virallista videota:


Viime vuonna A Place To Bury Strangers -niminen pumppu jäi ihan liian vähälle huomiolle, ihan noin yleensä siis. Ego Death -kappaleeseen on nyt tehty ihan videokin. Video on uusi, ei kappale, joten hämäsin hieman otsikoinnilla:


Näin ihan kuriositeettina voisi mainita uutisen, jonka mukaan Karen Elson, Jack Whiten puoliso, julkaisee soololevynsä The Ghost Who Walks toukokuun 27. päivä. Eikä tämä nyt hassummalta kuulosta:

3 kommenttia:

 1. Miksei The Nationalin uusi levy voi jo ilmestyä, en jaksa enää odottaa!!!! Oon kuunnellu Runaway-biisin jo ehkä tuhat kertaa ja rakastan sitä aina vaan enemmän. Muutkin biisit kolahtaa.

  VastaaPoista
 2. Kaikki tässä postauksessa olevat/esiintyvät biisit ovat aivan loistavia! A Place To Bury Strangers kuulosti mielenkiintoiselta uudelta tuttavuudelta, josta täytyy ottaakin enemmän selvää. Vierailen ensimmäisen kerran sivustolla, ja uskon, että vierailuja tulee enemmänkin.

  VastaaPoista
 3. Mäkään en ymmärrä miksi ne Nationalin pojat panttaa sitä levyä!

  Ja kiitos Mandy Queen ja ole hyvä. Mukavaa vain jos maistuvat :) Toivottavasti löytyy vastedeskin jotakin mikä miellyttää.

  VastaaPoista