22.3.2010

Admiral Fallow // Dear Companion // The Black Keys // Happy Birthday

Admiral Fallow on niin tuntematon itselleni kuin bändi voi olla. Saattaa olla syynsäkin, sillä ryhmä on hiljattain vaihtanut nimeään JA julkaisemassa debyyttilevyään huhtikuussa.


Osana Music Alliance Pactiä blogimaailman tietoisuuteen tuotu bändi on Glasgow'sta kotoisin ja soittaa folkia. Squealing Pigs on mainio kappale:
     Admiral Fallow / Squealing Pigs  by  Conversemusic.co.uk


Olen tässä koittanut useamman viikon ajan hankkia kuunteluuni aiemmin pariin otteeseen mainitsemani bluegrass-folk-hyväntekeväisyys -levyä Dear Companion, jota olivat siis tekemässä Ben Sollee ja Daniel Martin Moore ja Jim James. Nyt se on mahdollista paitsi 3voor12 -sivustolla, myös täällä:
     DearCompanion  by  subpop

Amerikkalainen The Black Keys ilmoitti kuun alussa, että se julkaisee uuden levynsä, Brothers, toukokuun 18. päivä. Useita levyjä tehneen kokoonpanon viime levyn tuotti Danger Mouse, mutta tällä levyllä herra tyytyi tuottamaan kappaleen Tighten Up:

Monen yllätykseksi viime vuonna Sub Popille signattu Happy Birthday julkaisi aiemmin tänä vuonna Girls FM -kappaleensa, ja nyt se on julkaissut, viime viikolla julkaistun levynsä lisäksi, toisen singlen nimeltä Subliminal Message:


Kuuntele koko levy ilmaiseksi:
     happy birthday  by  subpop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti