19.3.2010

Keräilyerä: Free Energy, Blood Red Shoes, The Kissaway Trail

Tänään on nopsaan kyseessä ns. keräilyerä. Ei siinä mielessä, että musiikkielämykset olisivat huonompia: nämä vaan ovat viime viikkojen aikana jääneet postauksista pois - syystä tai toisesta.

Philadelphilaisen Free Energyn uusi Stuck On Nothing julkaistiin nyt jo latauksena. Varsinainen levyjulkaisu tulee toukokuussa. Jos suhteellisen rehellinen ja suoraviivainen koukkujen kyllästämä rock kiinnostaa, Free Energy saattaisi maistua.

Itse levy vaatii hieman lisää kuuntelua, mutta oman alalajinsa kelpo suoriutuja se on jo nyt.
(Live @ Letterman)


Blood Red Shoesista on myös tullut luettua yhdessä jos toisessakin yhteydessä ja se sopii tämän päivän postaukseen omalla indie rock -ilmaisullaan varsin hyvin myös. Brightonilaiskaksikon kakkoslevy Fire Like This julkaistiin maaliskuun alussa ja kun se löytyy sopivasti Spotifystä, kuuntelin mieluusti tuotoksen.

BRS ei täysin ole oman makuni mukaista musiikkia, mutta menevämmän noise tai punk popin ystäville se saattaisi iskeä.


Päivän kolmas osallistuja on tanskalainen The Kissaway Trail, jonka toisen albumin voi kuunnella myös Spotifyn kautta. Sleep Mountainiin (eli uuteen albumiin) törmätessä odotuksia ei oikeastaan ollut, sillä bändi oli tuttu lähinnä muutaman singlejulkaisun kautta.

Sleep Mountain oli pehmeämpänä rockina oikeastaan todella mieluisa yllätys. Tanskalaisen indie rockin ystävät, tutustukaa.


P.S. Goldfrappin uusi Head First on 3voor12 -sivustolla kuunneltavissa. Itse albumi julkaistaan ensi viikolla


P.P.S. En oikein syttynyt sille. Ihan ok, mutta silti pettymys hienoinen.

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi, oon löytänyt jo vaikka mitä uutta kuunneltavaa! Ainut ongelma on se, että kaikkea on niin liikaa! Kuten siis musiikin kanssa yleensä. Kaikkea EI vain yksinkertaisesti EHDI kuuntelemaan :(

    VastaaPoista
  2. Heh, hyvä kuitenkin että olet löytänyt minut ja blogini :)

    Ja oikein paljon kiitoksia, todella kiva jos uutta löytyy! Sepä se on blogatessakin, että haluaisi joka postaukseen tunkea vähintään sen 28 bändiä, mutta kun ei vaan tilaa ole kaikille :D

    VastaaPoista