17.3.2010

Katsaus: Holy Fuck, We Have Band, The Tins


Nähtävästi en jaksa keskittyä yhteen bändiin tai aiheeseen, joten tänäänkin tapetilla on niin Holy Fuck, We Have Band kuin uutuutena mukaan tuleva The Tins.

Holy Fuck sai muutama vuosi sitten debyyttijulkaisullaan hyörinää aikaiseksi ja nyt se palaa kolmannella kokopitkällään Latin. Latin America -niminen single on ensimmäinen julkaisu tulevalta levyltä. Pääpiirteiltään Holy Fuck on  electronicabändi, joka jäljittelee elektronista ilmaisua ilman varsinaisia elektronisen musiikin välineitä.

Latin LP ilmestyy toukokuun 11. päivä torontolaisyhtyeeltä.

We Have Bandin levyä sen sijaan lupailtiin jo vuodelle 2009, mutta eipä hätiä vaikka WHB-niminen levy ilmestyy vasta huhtikuun neljäs päivä tämän vuoden puolella. Pitkään monen huulilla pyörineen lontoolaistrion Divisive sinkku julkaistaan ensi viikon 22. pvä. Tässä jossain vaiheessa ohi livahtaneen kappaleen video:

The Tinsistä on kunnia annettava sille, jolle se kuuluu eli WeAllWantSomeoneToShoutFor -blogille. Eksyinpä kyseiseen blogiin eilen ja törmäsin entuudestaan tuntemattomaan The Tinsiin, joka on vasta julkaisemassa EPnsä.

Buffalosta kotoisin olevan yhtyeen kuvailussa on helppo yhtyä vertailuihin Wolf Paradeen. Hieno, 7-minuuttinen The Green Room kappale on suorastaan loistava. Tsekatkaa MySpacestä tai Hypemistä.

 P.S. Menivätkö Merimaan rahat Ozzy Osbournen signaamiseen? Toivotaan ettei. Olen hieman skeptinen mahtaako Ozzy nykykunnossaan edes (kyetä) saapua Suomeen. Jos perjantaina satun olemaan Ruissalossa, mikä ei ole todennäköistä, saatan herran katsastaakin, mutta en varta vasten lippua perjantaillekin osta.


Mikä siinä bändien kiinnittämisessä on niin vaikeaa? Tuntuu melko mahdottomalta ajatukselta jättää Ruissi väliin, vaikka kuinka kehno tarjonta olisi, mutta mutta.. Enpä halua tällaistakaan toimintaa rahoillani tukea.

No mutta, tuleehan sentään Bellesebu ja Florence ja Prince Of Assyria. Toivon ihan vilpittömästi että seuraavien artistien ilmoituksen yhteydessä joudun perumaan puheeni Ruisrockin järkkääjien saamattomuudesta. Odotellaan.

# Ruisrock 2010 esiintyjät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti