28.3.2010

Sia, The Tallest Man On Earth, Tokyo Police Club sekä hienoin coveri The Morning Bendersistä ikinä

Australialaisartisti Sia julkaisee kesällä jo viidennen levynsä nimeltä We Are Born. Aiemmin suhteellisen rauhallisista, downtempo-henkisistä akustisista kappaleista tunnettu Sia on mennyt rohkeasti kohti uutta tulevalla levyllään.

We Are Born on harppaus kohti menevämpää diskoilua. Ensimmäinen levyltä julkaistava single on nimeltään Clap Your Hands:Aiemmin levyltä on kuultu mm. You've Changed:Youtubessa on muutenkin neidin kappaleita melkoisen paljon, nimenomaan tältä tulevalta levyltä. Tässä vähän vanhempaa suosikkia:The Tallest Man On Earthistä kirjoittelin aiemmin King of Spain -nimisen kappaleen yhteydessä, joka on mielestäni aivan huikea folk-kappale. Joitakin herran ääni ärsyttää, mutta itse tykkäilen kovasti.Nyt Tallest Manilta kuullaan taas uutta, tulevalta Wild Hunt -levyltä, joka ilmestyy parin viikon päästä. Kappaleen nimi on Burden of Tomorrow ja tykkäily senkun jatkuu.Odottelen tätä levyä innoisasti. Mieshän kuulostaa tällä kappaleella jopa hieman Bob Dylanilta!

Kanadalainen Tokyo Police Club julkaisee toisen levynsä Champ kesäkuussa ja tarjoili päivä, pari sitten ilmaisen maistiaisen kotisivuillaan. Tässä Breakneck Speed:Niin, siitä coverista. The Morning Benders on hieno yhtye. Olen sanonut sen ennenkin? Kyllä. Ja Big Echo on jopa tämän vuoden suosikkeja. Tässä alkuperäinen kappale...


Ja kohta seuraa se coveri. Youtube on sikäli siis oikein hieno paikka. Loppujen lopuksi ei ole kovinkaan paljon haisua, ketkä ovat MBn Excusesin tehneet uusiksi, mutta hienolta se kuulostaa: on ukuleleä ja sen sellaista.

Kannattaa katsoa loppuun asti. Kaverithan ovat tehneet itse ihan kaiken ja äänittävät jossain ullakolla. Mahtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti