15.3.2010

NewIslands

Kuten tapoihin kuuluu, kirjoitteluni on sangen jäykkää ja aiheiden vaihtuminen vilkasta. Tänään tartun taas siis yhteen jos toiseenkin aiheeseen.

NewIslandsista lukiessani ensimmäisen kerran luulin, että kyseessä oli Islands-yhtyeeltä uutta musiikkia. Kompastuin ma otsikointiin.

Jälleen kerran kyseessä on synavetoinen elektrobändi. NewIslands nimittäin tekee hienoa pop-musiikkia (jota on MySpacessä oikein kahden kappaleen verran) samoissa merkeissä kuin tuttavamme Hurts. Tänään julkaistaan bändin ensimmäinen single Out Of Time jolla on mukana seitsemän remixiä. Remixaamassa on ollut mm. Active Child ja Is Tropical - joista kirjoitin sattumoisin samassa postauksessa pari kuukautta sitten.

Siis, jos Hurts kuulosti tarpeeksi kivalta, uskoisin NewIslandsin Out Of Timenkin putoavan.


NewIslands on nykyaikaisen bändin tavoin vähän joka paikassa tavoitettavissa. Tässä näitä sivustoja nyt on:
# NewIslands @ MySpace
#  @ Last.fm
#  @ Twitter
# NewIslandsin blogi @ Wordpress

Paitsi että NewIslands oli tässä tarjottimella, siirryn muutamaan omaa maailmaa polttavaan aiheeseen. Ensinnäkin: The Morning Bendersin Big Echo on nyt tässä viikon-parin kuuntelun aikana iskenyt todella kovaa ja on kyllä epäilemättä hienon hieno albumi. Jopa vuoden parhaat listalle suoraan menevä.

Suosittelen varauksetta.


Ja niin, tänään sai NPR:n sivuilla mahdollisuuden taas yhteen ennakkokuunteluun: nimittäin She & Him -kaksikon Volume Two julkaistaan ensi viikolla, ainakin USAssa, mutta nyt sitä voi siis kuunnella täällä:
# She & Him -Volume Two @ National Public Radio

Kannattaa mennä tsekkaamaan jos viime levy miellytti vähänkään, sillä kyseessä on taas kerran kovin ihanainen, retroileva ja suorastaan söpö levy.

Eri asia on sitten ketä se miellyttää. Minua ainakin kovin. Siinä voisi olla vaikka tahdit mahtavaan kesään. Zooey Deschanelin ja M.Wardin yhteistyö tuottaa, jos ei muuta, niin ainakin hyvää pop-musiikkia.

Jos et ole vielä tsekannut, niin tässä se on: She & Himin In The Sunin suorastaan naurettavuuksiin menevä musiikkivideo, mutta ah-niin-toimiva. Tykkään tämän kaksikon tuotoksista, videollakin. Huomatkaa M.Wardin eleettömyys.


Ensi viikolla singer-songwriter Laura Marling julkaisee uuden levynsä I Speak Because I Can. Odotan jotenkin ainakin kovaa haastajaa folk-genreen Laura Veirsin July Flamelle. Tässä siltä maistiainen:


P.s. Broken Bells kävi piipahtamassa Jimmy Fallonin vieraana. Kappaleena erittäin toimiva The Ghost Inside:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti