4.2.2011

Det Vackra Livet - Viljan

Labrador on hieno lafka, jonka valikoimiin kuuluu monen monta suosikkia kuten Radio Dept., Club 8, Acid House Kings, The Mary Onettes osv. Uusin lisäys Labradorille on bändi nimeltä Det Vackra Livet, joka ei kyllä heikennä tuota listaa yhtään - päinvastoin ovat odotukset varsin korkealla yhden kappaleen perusteella.

                                          (Kuva: detvackralivet.com)

Bändin tausta selittää aika paljon: kyseessä on nimittäin Ekströmin veljespari Philip ja Henrik. Ja jos nimet kuulostavat tutuilta, siihen on syy, sillä Ektrömin pooijjjaaat vaikuttavat myös oleellisena osana The Mary Onettes -bändiä. Det Vackra Livetin elektro pop on kuitenkin varsin eri asia, kuten edellispäivänä julkaistusta ensisinglestä huomaa.

Aluksi se kuulostaa hieman ruotsalaiselta versiolta Villa Nah'sta Håkan Hellströmillä, kunnes se bändin oma kasarivaikutteinen ruotsalainen syke puskee pintaan. Todella hieno ensimmäinen kappale, Viljan on kuunneltavana tässä. Deby-LP julkaisun pitäisi osua tälle vuodelle, joten seuraillaanpa! Ja bändihän on näemmä lämppäämässä jo Glasseria Tukholmassa. Niceee.

  Det Vackra Livet - Viljan by Surfing on Steam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti