18.2.2011

Alpines - Drive

Ihastelin tuossa lokakuussa lontoolaiskokoonpano Alpinesin night popiksi kutsumaansa ilmaisua. Jo jonkin aikaa on ollut ulkona myös uusi kappale Drive, joka videoilee alla. Nyt vihdoin voisi jakaa Alpinesia lisää täällä bloginkin puolella. Tämä löytyy myös kaksikon maaliskuun lopulla ilmestyvältä uudelta eepeeltä. Kannattaa tsekata noita vanhempia kappaleita myös. Varsinkin nyt kun bändi alkaa saada enemmän huomiota.

Tänään jos oot menossa ulos, suosittelen Dynamo-reissua. Tietty muutenkin Dynkky on jees, mut tänään olis tarjolla helsinkiläinen VoY livenä. Showtime klo 24, liput 3€, TOSI JEES! Muistellaas millanen ralli My House olikaan.

  MyHouse by VoY

2 kommenttia:

  1. Dynamo on aina ihana, joten mun tie vei eilen juurikin sinne. VoY oli kyllä vähän pettymys, vaikka en oikein tiennyt etukäteen mitä odottaa, kun ton yhen biisin lisäks ei ilmeisesti ole vielä muuta matskua saatavilla (?). MyHouse on kuulostaa tosin sen verran kivalta, et olin jo vähän ehtiny tota keikkaa oottaakin. Biisimateriaali ei vaan tuntunu eilen kovin vakuuttavalta ja meininki oli muutenkin aika varovaisen oloista. Olitko ite paikalla vai jäikö vaan suositukseks?

    VastaaPoista
  2. Kyllä mulla useimmin jää nämä suosituksiksi kun viikonloput menee töissä. En kyllä tiedä mitä VoY:lta odottaa, ihan uteliaisuudesta oisin halunnu paikalle.

    Ehkä poppoo siitä vielä parantaa, en usko et kauheesti ovat kuitenkin keikkailleet..:) Mut aina on jees kuulla joltakin ensi käden fiilikset paikalta!

    VastaaPoista