28.2.2011

Siistejä juttuja!

En oikein tiedä mistä intoilisin eniten. Aloitetaan vaikka Gold Pandasta, jonka Marriage EP on tässä alla kuunneltavissa. Tietysti Gold Pandan, brittielektronica-artistin, itsensä nimikkokappale Marriage eepeellä on mannaa. Mutta koko loppu eepee on vähintään yhtä hienoa: remixaajien lista on ainakin siisteintä ikinä.

Star Slinger, Baths, Forest Swords ja Halls. Kaikki ovat nykyelektronican talentteja ja jälki on sen mukaista. Harvinaista kyllä remixit ovat lähes yksinomaan onnistuneita ja tekijöidensä näköisiä. En ole pitkään aikaan hapuillut minkään eepeen perään niin paljon kuin tämän. Booyah!

  Gold Panda: Marriage EP by Gold Panda
- - - - - - - - - - - - - -
"Monta siistiä juttua" luvattu, tässä yksi lisää. Noah And The Whalen uusi Last Night On Earth, joka ilmestyy ensi viikolla, on nyt NME:llä ennakkokuuntelussa yksinoikeudella. Sinne siis, tästä LINKISTÄ. Ekaan levyyn ei selkeästi ole paluuta, sen verran ronskisti levy alkaa. Enemmän synaa ja Bruce Springsteeniä kuin olisin odottanut.
- - - - - - - - - - - - - - 
No niin, ja mistä muuta? Uutta Four Tetiä. Pinnacles on radiosta ripattu, mutta saa siitä kuvan millä tavalla Kieran palaa. Ehdin vähän jo miettiä, josko Four Tet julkaisisi uutta eepeetä tjsp, mutta mitä vielä: splitti vinyylijulkaisu tulossa.Four Tetin kanssa vinyylijulkaisun jakaa Cariboun Dan Snaith. Daphni -nimellä Snaith julkaisee kappaleen nimeltä Ye Ye, joka sekin on kuultavana tässä:

  Daphni - Ye Ye by Caribouband
- - - - - - - - - - - - - -
Kovin elektropainotteisen postauksen lopuksi pientä mainosta maanmainiolle, lontoolaiselle Hallsille, jonka eepee on tosin ollut ulkona jo jonkin aikaa, mutta on kenties GP:n remixaajista tuntemattomin - ainakin omien kokemusten perusteella. Joten tässä Kaleidoscope. Äärimmäisen siistiä tunnelmaa.

  Kaleidoscope by Halls

2 kommenttia:

  1. Siistien juttujen overflow tässä postauksessa.

    VastaaPoista
  2. Haha, kiitos! Ei ollut sit turhaan mainostettu :D

    VastaaPoista