23.2.2011

Kesää odotellessa: Ruissi '11

Tein jo päätöksen, etten postaa tästä, kun uutinen saavuttaa varmasti kaikki ilman jokaisen blogin panosta. MUTTA. Onhan toi nyt ihan liian siistiä, et turkulainen musablogi vois sivuuttaa sen. Enkä mä aio välittää, kun kerran Ruisrock 2011 tarjoaa aikamoisen kattauksen. En oo varmasti ikinä tässä vaiheessa ollut tyytyväinen ekoihin kiinnityksiin, mut näemmä se Merimaankin ruletti osuu joskus kohdilleen.

                                               (Kuva: ruisrock.fi)

The National, Fleet Foxes, Anna Calvi, Hurts, Isobel Campbell & Mark Lanegan, Robyn, Primus, The Prodigy, Uusi Fantasia, Carpark North, PMMP ymsyms. Koko toi lista on osastoa wtf?!, mutta kyllä se kelpaa. Nationalin live-kunto tulee tsekattua ens viikolla, joten kesällä tulee sitten kolmas kerta kun näen lempparit livenä. Muuten lihavoidut taitavat olla mulle ensisijaisia, mut tuleehan täydennyksiäkin vielä. JEA. Saa nähdä saapuuko The Prodigy ihan paikan päälle vai jääkö princeilyksi.

Jottei postaus mene ihan tylsäksi lehdistötiedotteen toisteluksi, aattelin jakaa kaksi kappaletta, jotka ovat viime aikoina vieneet mua kohti kesää. -20, whaddaaap?! Eka Dirty Goldin California Sunrise ja aurinkohan alkaa tehdä jo ihan höperöksi.


Toiseksi Devotchka - 100 Other Lovers. Tämä on sitten ihan muuten vaan kiva joka vuoden aikaan, mutta sopii kesäänkin.


Nyt sit odotellaan miten Flow kontraa. Itse ennakoin Fleet Foxesia Flow'hun, mutta nyt se tuntuu hieman kaukaa haetulta, kun Ruissi jo nappasi Seattlen folkkarit. Kesä, tuu jo!!

6 kommenttia:

 1. JEE!! Fleet Foxes voipi olla koko kesän kohokohta! Whooh!

  VastaaPoista
 2. Should I stay or should I go... National ja Foxes <3

  VastaaPoista
 3. Jesjes! On kova yhdistelmä, FF on kova juttu. Viime vuonna oli Midlake, mut nyt mennään vielä kovempaa kohti.

  VastaaPoista
 4. Mä olin 99-prosenttisen varma, että Fleet Foxes tulis Flow'hun, joten tää vähän yllätti. Mielenkiintoista myös, että Provinssi on haalinut itselleen kaikki perinteisesti Ruississa ja Ankassa soittaneet bändit, siis ihan joka ikisen.

  VastaaPoista
 5. Olis saanut olla paskempi tarjonta. Mun vaihtarivuoteni Australiassa nimittäin alkaa noin viikko ennen Ruissia. The Nationalinkin ensi kuun keikat ovat vielä epävarmaa tannerta omalta osaltani, tili kun oli tyhjänpuoleinen lippujen tullessa myyntiin ja trokarit ovat ahneita paskiaisia. Ja FF, yhyy. Ja monet muut. Koto-Turussa. No, kaikkea ei voi saada...

  Mutta kaikkea saa haluta ja kaikesta voi valittaa!

  VastaaPoista
 6. Joo mä olin laskenut kans että toi FF tulis Flow'hun, mut jännitetään nyt sit meneeks muut aprikoinnit putkeen - siis Flow'n suhteen.

  Ymmärrän että harmittaa, kun kerrankin ois ees muutama mielenkiintoinen, niin menee ohi, mut sellasta se taitaa vähän olla :D Sun täytyy, M-M, sit keskittyä toivomaan et tulivuoret purkautuis eikä bändit pääsis lentää paikalle tms :D

  VastaaPoista