25.2.2011

Viikonlopun ratoksi Metronomy ja Nedry

Taidan olla kappalelähtöisempi innostuja nykyään kuin haluan myöntääkään. Brittimusa jyllää tässä blogissa aika suvereenisti noin ylipäätään - ja niin myös tänään. Kahdelta bändiltä uutuuskappaleet. Metronomystä ei ole tainnut innostusta aiemmin riittää postaukseksi asti; Nedry taasen oli osa sunnuntaisoittolistapostausta yli vuosi sitten, jossa muuten huumailin myös muuan Yuck-nimisen bändin myspacedemoista - sittemmin Yuck on saanut kasvavissa määrin suitsutusta osakseen, viimeisimpänä mm. P4kin arvostelussa deby sai huippuhyvän arvion.

Mutta Metronomy julkaisi kuukausi sitten She Wants -kappaleen, josta oli vähän vaikea intoilla. The Look on eri maata ja äärimmäisen tarttuva. Boheemia elektropoppia yhtyeen huhtikuussa ilmestyvältä albumilta The English Riviera.


Nedryyn taitaa olla parempi kosketuspinta. Tuossa vuodentakaisessa postauksessa aprikoin, josko Nedrystä olisi lopullisesti popularisoimaan dubstep. Ei aivan, sillä Condors -levy jäi aika vähälle huomiolle. Uusi Dusk Till Dawn -kappale on suurenmoisen viehättävä ja helppo lähestyttävä. Tosin vaikea tätä dubstepiksi on kutsua. Sen takia varmaan itse kutsuvat itseään postdubstep-trioksi. Tsekkaa myös viime vuoden debyytti Condors Spotifyssä.
___________

Pieni keikkainnostus loppuun vielä - joka ei tässä vaiheessa kenties enää ole uutinen. Laurilta kuulin ensimmäisenä, että tässä blogissa paljon palstatilaa syksyn aikana ominut The Vaccines räjäyttää toukokuussa niin Helsingin kuin Tampereenkin. Wrecking Bar (Ra Ra Ra) oli jopa viime vuoden toiseksi lempparein kappale. En jotenkin jaksa edes harmitella enää, miksi Turku aina skipataan. Sen sijaan mietin kumpaan kaupunkiin suuntaan keikalle. Keikat 5. ja 6.5.

3 kommenttia:

 1. Jeah! Just eilen kuuntelin mielissäni tota The Lookia. Hyvä biisi. Ja jos tuut Vaccinesia Tampereelle katsomaan, voidaan mahdollisesti vaikka paiskata kättä. Oon 95% varmasti paikalla.

  VastaaPoista
 2. Dubstepin popularisoijaksi osottautuu yllättävä taho: Britney Spears. Check 2:46 eteenpäin -> http://www.youtube.com/watch?v=-Edv8Onsrgg

  Aika geneerinen half-step meno, mutta kuitenki.
  Wikipediasta: "Musically, "Hold It Against Me" features industrial beats, a dubstep-influenced breakdown and a final chorus with elements of rave."

  Tuottaja on Magnetic Manit kuunnellu!

  VastaaPoista
 3. Sori dzei, kesti kuunnella toi, mut voi helvetti sentään! :D Harmi ettei Magnetic Man ottanut Special Super Guest Stariksi Flow'hun Britneyä. Oisko K-Fed tullu samalla?

  VastaaPoista