15.2.2011

The Voluntary Butler Scheme

Tämmöst läheteltii. The Voluntary Butler Schemen Chevreul EP on tässä postauksessa myös kuunneltavissa bandcampin kautta, mutta itse lähestyminen oli To The Height Of A Frisbee ansiosta onnistunut.

                                                    (Kuva: thevoluntarybutlerscheme.bandcamp.com)

Äärimmäisen kiva indiepoppistelu on Rob Jonesin käsialaa. Makuuhuonetuottaja ja yhden miehen bändi, Jones, levyttää VBS-nimen alla. Eepeessä on myös pilipalihetkensä, mutta ainakin yllä mainittu kappale on hedelmäinen herkku. Alta löytyykin sitten kaikki: To The Height Of A Frisbee videoineen, Dan Le Sacin aikasta oivallinen, elektroileva remix sekä koko EP.  To the Height of a Frisbee (Dan Le Sac remix) by Voluntary Butler Scheme


3 kommenttia:

 1. Oikein miellyttävä tapaus tämä.

  VastaaPoista
 2. Tästä piti jo aiemmin käydä kiittelemässä mutta tehdäänpä se nyt kun taas muistin, eli kiitos kun esittelit bändin! Tämä osoittautui mainioksi uudeksi tuttavuudeksi kun Spotifysta ja Last.fm:stä kävin tekemässä lisätutkimusta. Spotikasta löytyy ihan enempikin VBS:ää ja varsinkin Tabasco Sole -biisiin tykästyin kovasti. Bändi pääsi jotenkin ihan salakavalasti hiipimään viimeisten kolmen kuukauden kuunnelluimpiin. Samoin tuo myöhemmin esittelemäsi Dog is Dead on päässyt runsaampaan kuunteluun.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, ettei ihan hukkaan mene nämä artistiesittelyt :) Tykkään itekin tuosta Tabasco Sole -kappaleesta, en oo vähään aikaan kuunnellutkaan, kiitos muistutuksesta!

  Dog Is Dead alkaa olla jo ihan suosikkeja myös - tai ainakin kovan odotuksen kohde..

  VastaaPoista