26.2.2011

Koria Kitten Riot - Mother

Antti Reikon sooloprojekti on useimmille tuttu varmaankin siitä leffasta, jonka harva kävi katsomassa. Mulle Koria Kitten Riot on tuttu keikkajulisteista ja tietenkin mieleenpainunut erikoisella nimellään; mutten tosiaan osaa kuollaksenikaan  sanoa, miksi olen, KKR:ää kuuntelemattomana, luullut sen tekevän hc punkia eikä pehmeää folkpopia. Sellainen kuva mulla on siis tähän päivään asti ollut.

                                                    (Kuva: koriakittenriot.com)

Koria Kitten Riot on siis Johnny Superheron laulaja-kitaristi Antti Reikon soolotuotantoalias. Akustista tunnelmointia ja kivoja popmelodioita löytyy KKR:ltä rutkasti. Vaikka singer-songwritereiden yhteydessä aika helposti heitellään 'elliottsmith' tägi artistin ylle, ei se Koria Kitten Riotin kohdallakaan ole täysin tuulesta temmattu. Näin pikaselauksella ensilevy, joka muuten löytyy Spotifystä, on saanut aika hyvän vastaanoton 2009.

Kakkoslevy The Lows & The Highs "ilmestynee jossain vaiheessa vuotta 2011" ja Mother on ensimmäinen siltä kuultavissa oleva kappale. Se on mielestäni jopa parasta mitä Koria Kitten Riotilta on tähän mennessä kuultu, sillä vaikka alku rakentuu aika peruspalikoiden varaan, kasvaa kappale loppua kohden jousisovituksineen kypsästi. Alempana myös vanhempi kappale.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti