8.2.2011

Okkervil River - Mermaid

Kriitikoiden kiittelemä, novellin mukaan itsensä nimennyt, Jagjaguwarille levyttävä indie rock bändi Okkervil River palaa tänä vuonna levyn muodossa, jonka nimeksi ristittiin I Am Very Far (10.5.). Tilanne on äitynyt varsin mielenkiintoiseksi jo siksi, että viime vuonna julkaistiin Shearwaterin levy - bändi jossa Okkervil River -jäsenet Jonathan Meiburg ja Will Sheff vaikuttivat. Tätä nykyä Meiburg ei enää kuulu Okkervilin kokoonpanoon eikä Sheff sen kummemmin Shearwaterin. Toisaalta myös Okkervil River bäkkäsi Roky Ericksonia tämän levyllä ja Sheff jopa tuotti sen. Bändidraamaa, -ko/kö?


Tänään julkaistaan Okkervil Riverin Mermaid single. Valssissa kulkeva Mermaid on OR:n historian tuntien kenties epätavallinen ja synkkä, jopa balladinomainen suoritus. Ja varsin pidettävä tapaus, jos saan lisätä - joskin se loppupuolella muuttuu tavanomaisempaa kohti. Todella kiva ja kaunis kappale silti.Seiskan B-puolena Walked Out On A Line. Hieno sekin.

2 kommenttia:

  1. Hei, ollaan parin kaverin kans kohta avaamassa musiikkiblogia Decades -nimellä, http://www.facebook.com/#!/pages/Decades/177230438955535 tuolta löytyy meidän facebook -sivut, josta löytyy etukäteen jo esim. muutamia kuvia. käyppä kattomassa ja tykkäilemässä jos kiinnostaa :-)

    VastaaPoista
  2. Juu, täytyy käydä, kiitsa vinkkauksesta! :)

    VastaaPoista