9.3.2011

Dog Is Dead - River Jordan

Olin viime vuonna niin varma, että näistä nottinghamilaisista kuullaan vielä - ja olen edelleen. Uusin, jo jonkin aikaa sitten, julkaistu kappale River Jordan on bändin aatelia. Helppo kuulla, ja vieläkin helpompi osoittaa, vaikutteet, mutta määrittelemättömän hyvää omaakin löytyy rutkasti silti. Esikoislevyn Fleet Foxes ainakin kuuluu River Jordan -kappaleen tulkinnassa. Tässä siis Dog is Dead -yhtye videoineen. Kuten muussakin bändin lyhyessä mutta ylivertaisessa tuotannossa, tämäkin kappale kasvaa ja kiemurtelee hienosti edetessään.



Aiemmin kuulluista kappaleista mm. Young muodostaa kelpo eron River Jordaniin. Mumfordihtava tsipale on bändin parhaimmistoa myös - äärettömän parasta. Jostain syystä taisin verrata viime kirjoituksessa bändiä Vampire Weekendiin, mutten nyt juuri osaa määritellä miksi. Todella hyvää tämä silti on!



- - - - - - - - - - - - - -

Oon kuunnellut nyt todella paljon Kurt Vilen Smoke Ring For My Halo -levyä. Se on kelpo lätty.

- - - - - - - - - - - - - -

Mua nyt ei oikein haittaa edes, että tämä kappale on blogosfäärin puitteissa jo ikivanha, eli 24 h sitten uutisoitu, koska se on oikein hyvä. Kyse on tietysti Fever Raystä, Karin Dreijer on aika haka. Kappale on The Wolf ja erittäin alkukantaisen voimakas rätinä. Eli todella jees. Harmi vaan, että se löytyy uudelta "susi-Twilight" -leffan soundtrackiltä, eli Red Riding Hoodilta, joka yhdistää ennennäkemättömällä tavalla teini-iän itsensä etsimisen, kielletyn rakkauden ja ihmissudet. Tai sitten ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti