6.3.2011

Clock Opera - Belongings + The Drums remix

Keväinen ilmasto valtaa mieliä ja sulattaa hanget mokkanahkaisten kenkien pahimmaksi viholliseksi. Tällaisessa mielialassa on tapana etsiä musiikkia, joka sopii ulkona härnäävään auringonpaisteeseen ja siniseen taivaaseen - ja onhan muutenkin sunnuntai, jolloin kappale/bändivalinnat ovat erityisen habituksen uhreja.


Kävipä nyt näin päin, että ensin tuli bändi ja sitten vasta siihen sopivat säät ja mielet. Clock Operan uusi kappale sekä kohtalaisen uusi remix saavat auringon mieleen ja olon vastaamaan säätä. Jotenkin muistelin, että Guy Connellyn luotsaamaa hyvän mielen yhtyettä ja remixtehdasta, Clock Operaa, olisi hehkutettu täällä useammin, mutta aika vähälle moinen on jäänyt. Viimeksi bändistä taisin mainita uusimman Kitsuné-kokoelman yhteydessä.

Viime toukokuussa viiveellä esittelyyn päässyt Clock Opera on nimittäin julkaisemassa toukokuussa uutta singleä, joka on tullut jo muutama päivä sitten kuultavaksi. Belongings korviin ja kevättä rintaan! Moshi Moshi pääsee julkaisemaan tämän hehkeän elektro poppistelun.


Aiemmin Clock Opera on, kuten mainittua, tullut tunnetuksi mainioista remix-kipaleistaan: työstämisen kohteeksi on päässyt mm. Marina & The Diamonds, The Golden Filter, Everything Everything sekä Au Revoir Simone. The Drums on viimeisin remixauksen kohteista ja kappaleena Me & The Moon. Jos tämä ei ole parasta lääkettä kaamoksen jälkeen, niin sitten se ei ole.

1 kommentti: