1.3.2011

The Warm Hardies - Fast And Heavy


Jos pitää jostain, on sille annettava huomiota - tämä pätee elämän muillakin osa-alueilla. Musiikissa pienille artisteille sen suo mielellään. Toisinaan kosiskelu kuitenkin houkuttaa, eli "ison" uutisen / artisti jakaminen ihan vain sen huomioarvon vuoksi, jonka se suo omalle tekemiselle. Useimmiten onnistun moiset kiusaukset välttämään, sillä oma intohimo ja kiinnostus artisteihin tuntuu näinkin henkilökohtaisella palstalla ensisijaisen tärkeältä. Toisaalta ns. pienempikään nimi ei voi olla itseisarvo vain koska se on tuntematon ja siksi hip.

                                     (Kuva: thewarmhardies.bandcamp.com)

Tällaista ns. pikkubändimeininki on parhaimmillaan. The Warm Hardies on Seattlesta eikä sen kappaleen edessä tarvitse miettiä turhia. Siltä on kuultavana vain yksi kappale toistaiseksi, vaikka EP tekee tuloaan ihan piakkoin.

Fast And Heavy on kuin deathcabiä ja she&himiä vilpittömimmillään. Se on hiomaton demo kitaralla ja stemmoilla - ja äärimmäisen kiva. Kaukana valmiista tuotteesta tämä kappale on paradoksaalisesti parhaimmillaan. Bändiversio löytyy ilmeisesti tulevalta eepeeltä, nimeltään Songs For Grownups. Mitä jos unohdetaan kaikki turhuus ja kuunnellaan vain hyvän mielen kappale.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti