22.3.2011

Friendly Fires - Live Those Days Tonight

Tämä jos mikä on ihan liian siistiä ohitettavaksi. Friendly Fires, brittiläinen rytmikkään tanssittavan musiikin bändi, julkaisee uuden levyn toukokuun puolessa välissä. Levyn nimi on Pala. Ensimmäinen siltä irroitettu single on Live Those Days Tonight ja se on kerrassaan valloittava. HirmuKIVA kappale.


Miltei päädyin jo harmittelemaan, miten kaikki blogit tietävät tälle päivälle vain kaksi mahdollista postausaihetta: uuden Fleet Foxes -kappaleen tai uuden Cults -kappaleen. Kummatkin olivat toki äärimmäisen mieluisia tapauksia. Zane Lowen soitettua radio-ohjelmassaan uutta Friendly Firesiä taitaa moinen harmittelu olla turhaa, sillä todennäköisyydet ovat astronomiset sille, että Friendly Firesin uutuus saa saman kohtelun kuin nuo kaksi muuta uutuutta.

- - - - - - - - - - - -

Pieni maininta vielä viikonlopun Fest-O-Ramasta Turussa. Vaikka päänsärky pakottikin ennenaikaisesti vetäytymään, oli pakko olla tyytyväinen. Bändejä tuli tarkastettua ihan kiitettävästi, mm. Yakuzi Pato ja muut olivat viihdyttäviä. Mutta. Erityinen ilo oli saada todistaa Big Wave Riders livenä. On siis pakko hehkuttaa taas kerran.

Kappaleet toimivat äärimmäisen hyvin livenä, ja kun kavereiden soitantakin oli mainiota, totesin sen lempikeikakseni F'O'R:ssa. Tätä suomalaisyhtyettä ympäröi kyllä hype, mutta tuon keikan perusteella isompaa on luvassa - ansaittua isompaa vientiä. Kannattaa tutustua tähän yhtyeeseen vielä, kun se Suomen kamaralla viihtyy. P.S. Olisin mennyt paiskaamaan kavereiden kättä ihan bloginkin nimissä, mutta olin kai liian fanipoikailija-ujo.

3 kommenttia:

  1. French Films tosin näytti illan viimeisenä olevansa vieläkin parempi kuin bwr.

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä bwr veti paremmin ja biisit oli monipuolisempii. lisäksi soitto kulki bwr vähän mallikkaammin. french filmsin keikal vähän alko kyllästyttämään loppua kohden

    VastaaPoista
  3. Multa se vertailupohja valitettavasti uupuu, kun tosiaan French Filmsin verran jäi vajaaksi illan keikkakokemukset.:/ Mut aika jees, jos eriäviä mielipiteitä löytyy. Moneen makuun meitä on.

    VastaaPoista