15.3.2011

The National - Think You Can Wait

Eilen uutisoitiin, että Kulttuuritalon tuplasti hurmanneelta brooklyniläisbändiltä tulisi kaksi uutta kappaletta: toinen oli kirjoitettu Portal 2:ta varten, joka on siis peli, ja toinen Win Win -nimistä elokuvaa varten. Nyt toinen näistä kappaleista on kuultavana alla.

The Nationalin Think You Can Wait -niminen kappale Paul Giamattin tähdittämään Win Winiin on yllättävän herkkis - kenties jopa yllättävän perinteisellä tavalla. Mulle kelpaa aina uudet kappaleet tältä bändiltä. Myös instrumentaaliversio löytyy ja sen pääsee kuuntelemaan tästä.

  The National - "Think You Can Wait" by AwkwardSound

- - - - - - - - - - - - - -

Eilen julkaistiin myös Ruissin päiväjako ja juuri niin kuin aiemmin harmittelinkin, The National esiintyy perjantaina kuten The Prodigy, Primus, Hurts jne. Lauantaina ei oikein muu kiinnosta kuin Anna Calvi. Sunnuntaina sitten uusi kiinnitys Manu Chao, Fleet Foxes, Robyn, Isobel Campbell & Mark Lanegan. Täytyy harmitella lisää, koska aikeissa ei ollut ostaa kolmen päivän lippua. Aika huonolta näyttää niiden aikeiden suhteen.

3 kommenttia:

 1. Voi kun kaunis toi National. No, muuta ei heiltä voi odottaakaan!

  Pikkasen kyllä rassaa toi Ruissin esiintyjien levittäytyminen usealle eri päivälle. Lauantaina kiinnostaa lähinnä vaan Von Hertzenit ja sunnuntaina Isobell&Lanegan (+ Fleet Foxes), suurin osa kasaantuu perjantaille, joka on tietty työpäivä. Puhumattakaan siitä, että mun tuurilla Prodigy, National ja Carpark North on kaikki päällekäin, mur.

  VastaaPoista
 2. Hieno biisi tuo National! Olen laiska kuuntelemaan yksittäisiä raitoja selkeästi albumibändiltä, mut tämä palkitsi.

  Ja oikeassa olet, Ruissi on kinkkinen. Vaan artistien keikka-aikataulut eivät Ruissilta kysele. Uskon, et muuten oltais panostettu taas esim. "indie-sunnuntaihin" tms., kuten vuonna 2008 kun Interpol ja National olivat. Tai Ankassa 2009, kun peräkkäin esiintyivät Fucked Up, National ja TV on the Radio.

  VastaaPoista
 3. Munkin mielestä kiva kappale. Jotenkin aattelin et bändistä pitävät ei välttis syttyis tolle, mut onhan se tunnelmallinen, vois kuvitella et itse leffassa toimii kyllä.

  Näinhän se on, Jussi, et artistien aikataulut tohon syynä varmasti ovat. 2008 oli tosiaan Jose González, Kent, National ja Interpol jotensakin peräjälkeen. Harmi vaan omalta kannalta kun nyt joutuu todennäköisesti näätäilemään itsensä tonne kolmeksi päiväksi, ja senhän taas tietää mitä se tarkoittaa. Maanantaina viimeistään sitten ollaan jotenkin rappiolla :D

  VastaaPoista