2.3.2011

Old Arc

Nyt on freeshiä tavaraa. Vaikka kyllä tuntuu, että pitäisi ehkä iloita jo siitä, että Foster The People ilmoitti julkaisevansa debyalbuminsa (nimeltään Torches) 24. toukokuuta. Siinä olisi tosiaan jo elektropoppistelun ystävälle syytä ilomieleen. Silti Santa Cruzista, CA, ponnistava Old Arc sai hykertelemään talven keskellä - kerrankin pakkanen on moiseen syytön.

                                                  (Kuva: oldarc.tumblr.com)

Old Arcin bandcampista löytyy vanhempi, kesältä oleva ep, joka sai aistit hereille miellyttävyyksiin asti, mutta uusiempien kappaleidensa myötä yhteyttä ottanut duo soi ja synailee tanssittavasta psykedeeliseen vaihtamatta välillä raitaa. Psykepoppinsa Old Arc käskee soittaa lujaa, ja niinhän me myös teemme. Sleepcatcher on nimittäin ensiluokkainen raita ja omiaan sulattamaan, kevätauringon ensi säteilyn ohella, ikiroudan ympäriltämme.

  Old Arc - Sleepcatcher by Juhani

Erilainen, mutta yhtä tiukka on myös äskettäin julkaistu Stay Calm. Erinomaista menoa, varsinkin siihen nähden, ettei Old Arc ole vielä oikein löytänyt suurta yleisöä, edes hip-piireissä, tai oikeastaan päinvastoin yleisö ei ole löytänyt bändiä. Näillä sen luulisi löytyvän.

  Stay Calm by Old Arc

Jotenkin huvittavaa on myös maailman pienuus. Luulin että Turku on pieni, mutta niin taitaa olla maailmakin. Kanssaturkulaismusabloggaaja Andy.. postaili tänään Atlantic At Pacific -bändistä, ja kuinkas ollakaan, tässä katsellessa Old Arcin fb-sivua huomaan, että Old Arcin tykkäilyn kohteena on juuri tuo AndygoesdowntoChinatownissa nähty bändi. Että sellasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti